Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květákový nákyp s václavkami

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 976 kJ /
711 kcal
Bílkoviny30,97 g
Tuky49,09 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 620 mg
Sodík 237 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy27,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Karfiol rozoberieme na ružičky a uvaríme do polomäkka. Krok 2: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme narezané podpňovky, osolíme, okoreníme a dusíme, kým sa nevyparí voda. Krok 3: Vymiešame žĺtky s maslom (nešľaháme, len varechou premiešame), pridáme karfiol, huby, rascu, múku a premiešame.
Nakoniec vmiešame sneh z bielkov. Krok 4: Hmotu dáme do vymasteného pekáčika a pečieme na 180°C dozlata.

Zveřejněno 16. 11. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květákový nákyp s václavkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pDOm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květákový nákyp s václavkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pDOm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

<3To je dobra kombinace,vypada to lakave.:-K:yes:

jemmy: Václavky sú moje najobľúbenejšie huby a rastú mi na záhrade, takže bašta každú jeseň. ;-)

Suroviny:
květák, houby václavky, vejce, cibule, máslo, mouka hladká, kmín mletý, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu