Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 912 kJ / 1 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,00 g |
Tuky | 42,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Huspenina masitá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VqOo
Moje poznámka
Huspenina masitá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VqOo
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 10 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 10 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 10 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 10 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 10 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 10 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 11 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 11 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 12 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 13 hodinami
Tématické fráze:
recept na výborný vepřový sulc,
drkotina,
drkotina recepty,
masova huspenina,
huspenina,
domácí drkotina,
domácí huspenina sterilování,
recept na huspeninu,
drkotina neboli na sulc,
slovenska huspenina,
jak dělat sulc,
veprova huspenina z mleteho masa,
příprava huspeniny,
recept na domácí sulc,
sulc recept,
recept na přípravu sulcu,
příprava sulcu,
sterilování huspeniny,
huspeninový dort,
recept na sulc se zeleninou a vejci
Suroviny:
koleno vepřové,
plecko,
nožička vepřová,
mrkev,
petržel,
cibule,
okurky sterilované,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
ocet
Komentáře (20)