Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny s červeným tuňákem

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 544 kJ /
1 803 kcal
Bílkoviny60,00 g
Tuky6,00 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy370,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tuňáka osmažíme na pánvi, přidáme česnek a podlijeme vínem. Krok 2: Potom přidáme rajčata. Krok 3: Nakonec promícháme s mušlemi.

Zveřejněno 18. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny s červeným tuňákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Y4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny s červeným tuňákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Y4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (8)

Tuňák je sušší ryba, jak píše Bazalka a tučný není, protože se doporučuje při dietách. Výbušná - tobě náleží bodík za statečnost, že ač tuňáka skoro neznáš, tak ses tohohle receptu nebála a pustila ses do něj.:yes: Chválím i parádní fotky. Ty zelené tagliatelle dělají divy!:-);-)

no ja som maso piekla na teflone, skoro na sucho...nepodlievala som..vidiet to aj na hotovom filete, ze je opeceny a nie mokry. omacku som robila zvlast..bala som sa aby omacka a zelenina http://www.toprecepty.cz/recept/546-testoviny-s-ce...nenacuchla rybinou. nemam pocit, zeby som to robila nejako dlho, ale ja sa v rybach nevyznam, pretoze ich nemam rada, takze mozno som mohla este kratsie. samozrejme som ochutnala a skutocne nebolo citit za rybou, ale suche bolo:-/

Tuňák je suchý, když se moc propeče. Steak z tuňáka se dělá tak 2-3 min. po každé straně, musí být hodně růžový, až polosyrový. Jinak není k jídlu. Tyhle malé kousky bych na oleji jen "otočila" - 20 vteřin a dost. Určitě bych ho nepodlívala a dál ani chvilku nedusila. To je škoda, za ty peníze.:-O;-(

damy, je to naozaj zive maso...ziadna konzerva!!!!! kupila som ho v takej predajni, kde ryby lezia v tych presklenych onych na lade...a tento kusok stal 7,50 eura...a vazil 15 dag...cize 15 deka masa v prepocte cca 190 ceskych korun...mna by namojdusu vyslo lacnejsie keby som si ten hrniec kupila sama:-D...a skutocne je to fakt suche maso. v tomto recepte som dost tie paradajky a vino vydusila, takze veru sa popilo pri nom aj dost vina;-)

vybušná, že ty si toho tuniaka namaľovala na červeno ?;-):-D

vybusna - to Ti věřím, že si manžel pochutnal ;-), je to krása, jen mě překvapuje, že píšeš, že tuňák je suchý, já jsem měla za to, že tuňák právě patří mezi dost tučné ryby.

vybusna, prozraď neznalé..ten tuňák je z konzervy?:-O, nebo jak? Já jsem fakt takový krásný kousek tuňáka neviděla:-O, jen v konzervě a protože to je jedn z mála ryb, kterou moc nemusím, právě kvůli suchosti, tak ji nekupuji. Ale ten tvůj kousek vypadá výstavně:-!:yes: A ty zelené těstoviny, no, to je fakt krása! Mi se strašně líbí barevnost v jídle.:-p

no to bola zvlastna ryba...naozaj...vonkoncom nebolo citit to maso, nemalo to ziadnu kost a odlupovalo sa po upeceni po lupenoch....a je to dost suche maso. musle som nemala, tak som pouzila spenatove siroke tagliatelle...manzel si vynikajuce pochutil

Tématické fráze:
tuňák recepty, recepty s tuňákem, tuňák s těstovinami, recepty lade hrusky, tuňák recept, tunák steak recept, recepty tuňák, tunák, tuňák s těstovinama, zapečené těstoviny s tuňákem, tunák steak, recept tuňák, tuňákový salát pohlreich, recepty z tuňáka, tuňák s těstovinou, tunák steak recepty, recept tuňák steak, tuňák konzerva recept pohlreich, recepty z těstovin, recept steak tunak

Suroviny:
těstoviny, tuňák, rajče, víno bílé, česnek, sůl

Přidat fotografie receptu