Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí maso se směsí na lečo

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 953 kJ /
467 kcal
Bílkoviny73,65 g
Tuky3,50 g
Vláknina8,50 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 2,05 g
Sůl5,12 g
Sacharidy30,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostičky. Vložíme do hrnce, mírně podlijeme vývarem, osolíme a dusíme cca 20 minut. Krok 2: K masu přidáme směs na lečo, zahustíme lžící hladké mouky rozmíchané ve studeném vývaru, dochutíme kečupem a povaříme. Je-li směs moc hustá, podlijeme dalším vývarem. Krok 3: Podáváme s rýží.

Zveřejněno 6. 12. 2017

Poznámka autorky Kocmax

https://varimebeztuku.blogspot.cz/

Místo zavařené směsi na lečo můžeme použít čerstvé papriky, rajčata a cibuli. V tom případě k masu přidáme hned zpočátku 1 cibuli, po cca 10 minutách vaření na proužky nakrájenou 1 papriku a těsně před dokončením 1 nakrájené rajče.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí maso se směsí na lečo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yBo6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí maso se směsí na lečo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yBo6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kruti masova smes, kruti na lecu, krůtí maso s lečem, krůtí maso, krůtí maso recept, krůtí maso směs, krutí s lečem, krůtí maso recepty, krůtí lečo, recepty z krůtího masa, maso s lecem, zavařené kruti maso, kruti maso zavařené, zavařené krůtí maso recepty, jak zavařit maso do sklenic, recepty na krůtí maso, recept na krůtu s lecem, kruti smes, maso leco, kruti mado na lecu

Suroviny:
lečo, maso krůtí, kečup sladký, mouka hladká, vývar, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu