Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cappuccinové krémové cukroví

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Ivana Novotna

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 344 kJ /
4 145 kcal
Bílkoviny57,98 g
Tuky242,30 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 602 mg
Sodík 509 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy428,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze všech surovin zaděláme těsto a necháme v lednici do druhého dne odpočinout. Krok 2: Těsto vyndáme z lednice 2 hodiny před zpracováním. Vyvalujeme placku asi 4 mm vysokou, vykrájené tvary dáme na pečící papír a pečeme při 180 stupních. Po vyndání z trouby necháme chvíli na plechu vystydnout, aby se cukroví nelámalo. Krok 3: Na krém uvaříme pudink, ten necháme při pokojové teplotě vystydnout. Mezitím utřeme půlku másla s moučkovým cukrem do pěny. Přidáváme vychladlý pudink, lžičku po lžičce a nakonec vmícháme cappuccinový prášek. Krok 4: Smažeme cukroví a nakonec namáčíme v rozpuštěné čokoládě.

Zveřejněno 10. 12. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cappuccinové krémové cukroví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pkj4

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cappuccinové krémové cukroví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pkj4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
cappuccinove cukroví, cappuccino cukroví, krémy do cukroví recepty, krémy na cukrovi z hery, cappuccinové cukroví recepty

Suroviny:
mouka hladká, cukr moučkový, tuk hera, kakao, vejce, cappuccino, mléko, máslo, cukr moučkový, pudink vanilkový, poleva čokoládová

Přidat fotografie receptu