Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 947 kJ / 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,53 g |
Tuky | 28,35 g |
Vláknina | 5,22 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 666 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 18,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s krevetkami, pórkem a černými olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WrQx
Moje poznámka
Těstoviny s krevetkami, pórkem a černými olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WrQx
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 18 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 22 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
gabikka před 2 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 3 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 13 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 13 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 14 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 14 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 16 hodinami
Tématické fráze:
italský recept na krevety s těstovinami,
italské těstoviny s černymi olivy,
recepty krevety s těstovinami,
mražené krevetky se špagetami,
testoviny zapecene s krevetkami,
těstoviny s krevetkami a omáčkou,
mrazené testoviny,
recept na mražené krevetky,
krevety s hlivou a těstoviny,
recept špagety s krevetami a černýma olivami,
testoviny s krevetami a porkem,
drobné mražené krevetky - recept
Suroviny:
česnek,
krevety,
rajče sekané,
pórek,
olivy černé,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
omáčka chilli sladká,
olej olivový,
koření italské,
sůl,
pepř,
těstoviny,
parmazán
Komentáře (2)