Suroviny pro 14
14
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 29 051 kJ / 6 943 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 489,99 g |
| Tuky | 460,43 g |
| Vláknina | 10,22 g |
| Cholesterol | 9,22 g |
| Sodík | 2,15 g |
| Sůl | 5,32 g |
| Sacharidy | 206,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kaldoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EEK0
Moje poznámka
Kuřecí kaldoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EEK0
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 10 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 10 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 11 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 11 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 4 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 4 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 5 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 6 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 8 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 8 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 9 hodinami
Tématické fráze:
drůbeží kaldoun,
polévka kaldoun kuřecí,
drůbeží kaldon,
kaldoun z kurete,
kaldoun,
kuřecí caldon,
kuřecí polévka kaldoun,
kuřeci kalgon,
kaldoun z kuřecího masa,
kuřeci krky recept,
recept na kaldoun,
kremovy kureci vyvar,
játrové knedlíčky recept,
jatrove knedlicky,
kkureci kaldoun,
kuřeci kaldoun s knedlíčky,
kaldoun recept,
recept kaldoun,
kalgon polévka,
kaldounu
Suroviny:
skelet kuřecí,
zelenina kořenová,
cibule,
voda,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
květ muškátový,
játra kuřecí,
máslo,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
strouhanka
Komentáře (5)