Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Budapešť z Budapešti - brynza terjedése

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Karolina09 Karolina09

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 346 kJ /
561 kcal
Bílkoviny27,52 g
Tuky48,32 g
Vláknina1,25 g
Cholesterol 115 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,92 g
Sacharidy3,34 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brynzu utřete s máslem, přidejte smetanu, paprikovou pastu, osolte a opepřete. Na závěr vmíchejte nasekanou pažitku. Krok 2: Podávejte s tmavým pečivem.

Zveřejněno 17. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Budapešť z Budapešti - brynza terjedése

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BAvx

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Budapešť z Budapešti - brynza terjedése

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BAvx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Môže to byť skvelé , ale keď už, tak "Budapesti juhsajt terjédésé". No a ani v Maďarsku nedávajú do juhsajt terjédésé kozie maslo, ale obyčajné, kravské. To prvé je totiž veľmi drahé.

cecilka: překlad není doslovný, tak se to vžilo.

Tématické fráze:
kozí brynza, top recepty brynza, maďarská pomazánka z brynzy, pomazanka z brynzy madarska, brynza recept, kozi brynza recepty, brynza recepty

Suroviny:
brynza, máslo, smetana zakysaná, pasta papriková, pažitka, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu