Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 063 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,12 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 36,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krkovici naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji s předsmaženou cibulkou. Zalejeme trochou vody a dusíme do měkka.
Krok 2: Kedlubny oloupeme, nahrubo nastrouháme.
Krok 3: Slaninu si nakrájíme na kostičky, cibuli taky na kostičky a přidáme ji na osmaženou slaninu. Na to přidáme nastrouhané kedlubny a dusíme cca asi 15 minut do měkka.
Krok 4: Pak zahustíme lžící hladké mouky rozmíchané v trošce vody. Osolíme, dochutíme octem a cukrem, chvilku provaříme. Podáváme s krkovicí a bramborami.
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRjK
Moje poznámka
Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRjK
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 13 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 17 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 1 hodinou
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 8 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 11 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 12 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 13 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 14 hodinami
Slaný koláč z brokolice
lecho před 14 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
KaterinaBilek před 15 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
tinakajfoszova před 17 hodinami
Vrstvená jablková buchta
vozlenka před 18 hodinami
Tématické fráze:
dušená krkovička,
zavařování kedluben,
kedlubové zelí,
dušené kedlubny s vepřovým masem,
vepřová krkovice dušená,
zavařování kedlubnového zelí,
krkovicka dusena,
dušena vepřová krkovice,
zelí z kedluben,
vepřová krkovice se zelím,
dušený kedluben,
dušená kedluben,
co ke kedlubnovemu zeli,
krkovička s kedlubnovým zelím,
kedlubny recepty,
dušená krkovička recepty,
krkovice recepty se zelím,
zavařování kedlubny,
zavařování kedlubnů,
recept dusena krkovicka
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
sůl,
pepř,
olej,
kedlubna,
slanina,
cibule,
cukr,
ocet,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (5)