Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťouchané brambory zapečené se zeleninou

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 479 kJ /
831 kcal
Bílkoviny13,18 g
Tuky56,77 g
Vláknina12,10 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 878 mg
Sůl2,13 g
Sacharidy62,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory uvaříme v osolené vodě a rozšťoucháme.
Na kousku másla opečeme nakrájenou slaninu, přidáme cibuli, nakrájený porek, papriku a na drobno nakrájený květák. Osolíme, opepříme a podusíme. Krok 2: Podušenou zeleninu vmícháme do šťouchaných brambor, přidáme smetanu a promícháme. Krok 3: Misky vymažeme máslem a naplníme směsí. Zapečeme.

Zveřejněno 25. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šťouchané brambory zapečené se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LORp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šťouchané brambory zapečené se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LORp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zapečené šťouchané brambory, stouchane zapečené brambory, zapečené brambory stouchane brambory, štouchané brambory se zeleninou, krambory stouchany zapeceny, zapečené šťouchané brambory s brokolicí, zapecene stouchane brambory recept, šťouchaná zelenina recept, šťouchané brambory se zelenina, zapečené našťouchané brambory, brsmbory stouchane a zapecene, zapečené šťouchané brambory s pórkem, porce stouchaných brambor zapečené, zapecený šťouchané brambory, zápečené štouhane brambory, zapekane štouchane brambory, šťouchané brambory zapecene

Suroviny:
brambory, pórek, květák, máslo, smetana, paprika čerstvá červená, slanina anglická, cibule, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu