Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medové tofu s polníčkem

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 5 min

15 min (10 min příprava + 5 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 010 kJ /
241 kcal
Bílkoviny0,77 g
Tuky10,61 g
Vláknina1,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji opečieme na kocky nakrájané tofu. Keď je opečené, pridáme med a na slabom ohni rozpustíme med za stáleho miešania, aby sa tofu obalilo. Krok 2: V mise zmiešame na malé kocky nakrájanú papriku a paradajku s polníčkom a tofu. Krok 3: Pokvapkáme olivovým olejom a octom, osolíme, okoreníme, posypeme paprikou a jemne premiešame. Necháme chvíľu odstáť.

TIP: Polníček v naší kuchyni - nejlepší recepty

Zveřejněno 25. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medové tofu s polníčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rm7z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medové tofu s polníčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rm7z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Super :yes:

Perfektné...:yes:

magdalenka: Ďakujem. Milujem rôzne zeleninové šaláty a tak si vymýšam. ;-)

Suroviny:
tofu bazalkové, polníček, paprika, rajče, med, olej olivový, ocet jablečný, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl, olej

Přidat fotografie receptu