Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z tresčích jater (nastavená)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 331 kJ /
1 513 kcal
Bílkoviny11,66 g
Tuky152,40 g
Vláknina3,53 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 746 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy22,82 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hrnečku s nepřilnavým dnem z mléka a mouky svaříme hustou kaši a necháme ji vychladnout. Krok 2: Tresčí játra utřeme s máslem a po částech vetřeme i vychladlou kaši. Krok 3: Do pomazánky vmícháme drobně krájenou cibuli, sůl, pepř a podle chuti i citronovou šťávu a uložíme do chladna.
Mažeme na čerstvé pečivo, můžeme zdobit krájenou natí nebo kolečky okurky, ředkvičky atp.

Zveřejněno 27. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z tresčích jater (nastavená)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jjKY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z tresčích jater (nastavená)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jjKY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pomazánka z tresčích jater redkvicky, nejlepsi recepty na pomazanku z trescich jater, pomazánka nastavená kaší

Suroviny:
tresčí játra, mléko, mouka hrubá, cibule, máslo, šťáva citronová, pepř mletý, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu