Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková pomazánka se špenátem

Dobrá pomazánka přijde vždy k chuti, ať už ke svačině, nebo třeba ke snídani. Na jaře, v době kdy jsou ředkvičky nejšťavnatější, připravte snadnou pomazánku s baby špenátem, která příjemně voní po česneku.

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie179 kJ /
43 kcal
Bílkoviny0,96 g
Tuky1,60 g
Vláknina2,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy4,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Šalotku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Ředkvičky nastrouháme. Stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Krok 2: Na másle zpěníme šalotku, přidáme ředkvičky a listy špenátu. Osolíme, opepříme a přidáme česnek. Vše podusíme a rozmixujeme tyčovým mixérem. Krok 3: Necháme vychladnout, vmícháme hořčici a majonézu (nebo sojanézu).

TIP: Ředkvičky - nejlepší recepty

Zveřejněno 29. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka se špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OjDQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka se špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OjDQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jarní pomazánka se špenátem a ředkví

Suroviny:
cibule šalotka, máslo, ředkvičky, špenát baby, česnek, sůl, pepř mletý, hořčice, majonéza

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu