Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety "pikok" - konvenience

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

clupmi clupmi

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 022 kJ /
1 678 kcal
Bílkoviny111,00 g
Tuky17,60 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 169 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy260,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hrnci popustíme a prohřejeme hotové vepřové maso (ve skle), přidáme k němu cikánskou omáčku OTMA nebo HAMÉ, prohřejeme. Krok 2: Přidáme uvařené špagety, nastrouhaný parmezán a vše lehce promísíme. Krok 3: Servírujeme na nahřáté talíře.

Zveřejněno 1. 2. 2018

Poznámka autora clupmi

Pokud použijeme nastrouhaný uzený eidam, tak ho servírujeme na špagety až na talíři.

Pikok je privátní značka společnosti LIDL.

http://www.miric.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špagety "pikok" - konvenience

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JMny

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špagety "pikok" - konvenience

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JMny

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

"Špagety "pikok" - konvenience"
To poslední slůvko v názvu se mi líbí:yes::yes::yes:
Opravdu, vážně, fakt:-)
Autor si nehraje na kuchaře a nazývá věci pravým jménem
Tady 75% surovin (kdo by se doma dělal se špagetami, že) opravdu konvenuje s názvem:-8
:-Khttps://www.vitalia.cz/clanky/polotovar-konvenienc... :-K

casino: Když jsem ještě učil na střední škole gastronomie a podnikání, tak to měli řezníci v osnovách. Možná bych ještě někde našel přednášku. Pokud jsem ji nepřidal na své stránky: www.miric.cz

Já to dělám skoro stejně, jen do základu dávám cibuli a nikdy mne nenapadlo přidat cikánskou omáčku. Dávám spíš lečo a přidávám hrášek. A sýr, jakýkoliv, co mám ráda sypu až na talíř;-). Zkusím s tou cikánskou omáčkou:-8

srettka: Já ji už měla mockrát, ale nenapadlo mi ji přidat do špaget.;-)

Zobrazit starší odpověď

Tématické fráze:
pikok, sedlácké vepřové maso pikok, pikok recepty, chalupářské vepřové maso pikok, cikanska omacka se zeleninovym lecem, konvenience, chaluparske maso pikok, maso pikok, pikok lidl, maso ve skle lidl, pikok sedlácké maso recept, omacky ve skle na špagety, pikok sedlácké maso recepty, pikok-lidl, omacka na spagety ve skle, lidl pikok ve skle, recept na omacky ve skle, vepřové maso pikok, maso ve skle pikok, pikok maso recepty

Suroviny:
těstoviny špagety, maso vepřové, omáčka cikánská,

Přidat fotografie receptu