Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Batátové gnocchi

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

dejsineco.cz dejsineco.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 958 kJ /
707 kcal
Bílkoviny29,75 g
Tuky3,50 g
Vláknina22,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy127,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Batát jsem oloupala, nakrájela na menší kostky a uvařila v osolené vodě do měkka.
Po uvaření jsem batáty slila a rozmačkala mačkátkem do hladké konzistence. Krok 2: Ke směsi jsem přidala pepř, muškátový oříšek, popřípadě sůl a špaldovou mouku (mouky dejte tolik, aby vám vzniklo těsto, se kterým se bude dobře pracovat).
Z těsta jsem si vyválela válečky a ty poté nakrájela na menší kousky. Každý kousek zvlášť jsem dotvořila pomocí přimáčknutí vidličkou. Krok 3: Gnocchi jsem vařila v osolené vodě, dokud nevyplavaly (2-3 minuty).

Zveřejněno 1. 2. 2018

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Batátové gnocchi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KNo8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Batátové gnocchi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KNo8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze:
batatove noky, batatove noky recept, batatove gnochi, recepty z gnocchi, batátové noky bez bez mouky, batatove noki, jak připravit batáty, batátové noky bez mouky, batatové nočky, batátové těsto

Suroviny:
batáty, mouka špaldová hrubá, pepř, ořech muškátový

Přidat fotografie receptu