Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda
Suroviny
Porce: 2-4 porce, podle velikosti zeleniny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,00 g |
Tuky | 29,00 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 650 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 18,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjvE
Moje poznámka
Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjvE
Nejnovější recepty
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 31 minutami
Dýně hokaido s kuřecím masem a špenátem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Ostružinový cheesecake
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 8 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno 1. 8. 2025 15:29:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 4 minutami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 8 minutami
Meruňkový kompot
babca.mz před 1 hodinou
Drožďová pomazánka
dataner před 1 hodinou
Oreo sushi
kucharska.kocka.cz před 1 hodinou
Rychlé jogurtové lívanečky
sterzova1963@seznam.cz před 2 hodinami
Bublanina pro pokročilé
Michaela80 před 2 hodinami
Pečený tvaroh s jablky a ořechy (vhodné pro diabetiky)
Ivyjg před 2 hodinami
Výborné lasagne
honza.podhradsky@gmail.com před 2 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák s brokolicí a kuskusem,
zapečený květák s brokolicí,
jak uvarit kvetak a brokolici,
zapečená brokolice s květákem,
recept květák s brokolice,
brokolice recepty a květáku,
zapečené brambory s brokolicí a 4 druhy sýru,
kuskus s s květákem a brokolicí,
recept zapečený květák s brokolicí
Suroviny:
květák,
brokolice,
sýr camembert,
olej,
máslo,
sýr gouda,
sůl,
pepř,
koření provensálské
Komentáře (6)