Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květáková omeleta

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie641 kJ /
153 kcal
Bílkoviny12,10 g
Tuky7,40 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 22 mg
Sodík 414 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy7,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krátce povařený květák v osolené vodě scedíme, necháme okapat, pokrájíme. Krok 2: Na kousku rozehřátého másla v pánvi osmažíme pokrájenou uzeninou s cibulkou, opepříme. Krok 3: Vše pak zalijeme osolenými vejci, posypeme sýrem, ztlumíme oheň a pod poklicí krátce necháme vejce srazit a sýr rozehřát.
Podáváme ihned, například s bramborem, zeleninou nebo čerstvým pečivem.
Pokud vynecháme uzeninu, máme i rychlý bezmasý pokrm.

Zveřejněno 4. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květáková omeleta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6llN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květáková omeleta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6llN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
květáková omeleta, květáková amoleta, květáková omeleta recept, recept na květákovou omeletu, amoleta z květáku

Suroviny:
květák, cibulka jarní, uzenina, sýr, máslo, sůl, pepř mletý,

Přidat fotografie receptu