Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červená řepa s koprovým přelivem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 341 kJ /
559 kcal
Bílkoviny28,93 g
Tuky45,33 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 155 mg
Sodík 1,21 g
Sůl3,20 g
Sacharidy8,93 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Červenou řepu umyjeme a neoloupanou uvaříme do měkka. Taky ji můžeme zabalit pokapanou olejem do alobalu a upéct v troubě na 180 st., cca hodinku. Krok 2: Kopr nasekáme na drobno (nešetříme) a smícháme se smetanou, solí a pepřem. Mandle povaříme asi 1-2 minuty a zchlazené oloupeme. Na kapce tuku je opražíme dozlatova. Krok 3: Studenou řepu nakrájíme na tenké plátky, osolíme, opepříme a posypeme mandlemi, nakrájeným sýrem a kousky kopru. Smetanu můžeme zamíchat s řepou, nebo jen pokapat a podávat.

Zveřejněno 18. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Červená řepa s koprovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vq6v

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Červená řepa s koprovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vq6v

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
červená řepa s koprem, červená řepa recepty, recepty z červené řepy, repa s koprem, červená řepa, hermelín, zakysaná smetana

Suroviny:
řepa červená, sýr hermelín, smetana zakysaná, kopr, mandle, olej olivový, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu