Ředkvičkové tzatziky
Toto jarní ředkvičkové tzatziki je velmi svěží a rychlé na přípravu. Skvěle se hodí třeba jako dip k pečené zelenině nebo dalším pokrmům. Uchovávejte v chladu až do použití.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 379 kJ / 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,70 g |
Tuky | 12,95 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 37 mg |
Sodík | 148 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 25,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičkové tzatziky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oj3L
Moje poznámka
Ředkvičkové tzatziky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oj3L
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 6 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 11 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 12 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Khulali před 1 hodinou
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 2 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 3 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 3 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 4 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 4 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 5 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 6 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 6 hodinami
Tématické fráze:
ředkvičkove recepty,
ředkvičkové tzatziky,
ředkvičky recepty,
redkvickove tzaziky,
ředkvičkové tzatziki,
ředkvičkový salát tatziky,
ředkvičky recept,
tzatziki recept,
tzaziky s ředkvičkami,
recepty z redkvicek,
ředkvička recepty,
tzaziky z ředkviček nejlepší recept
Suroviny:
ředkvičky,
jogurt řecký,
česnek,
ocet,
kopr,
pepř mletý,
sůl,
olej olivový
Komentáře (5)