Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh filet s pohankovým salátem a brambory

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Olga Urvalkova Olga Urvalkova

Náročný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie31 kJ /
7 kcal
Bílkoviny0,01 g
Tuky0,82 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,01 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pohanku propláchneme, přivedeme k varu, vypneme a přidáme bujon. Necháme dojít asi 20 minut.
Do hotové vmícháme kukuřici. Můžeme dochutit hořčicí, solí, pepřem, ale opatrně, necháme vyniknout rybu :-). Krok 2: Filety si omyjeme, osušíme, posypeme kořením a solí, opečeme na oleji, ke konci přidáme máslo pro vůni. Krok 3: Pro chlapy ještě opečeme brambůrky, posypeme petrželkou a zdravě poobědváme :-).

Zveřejněno 24. 2. 2018

Poznámka autorky Olga Urvalkova

V pozadí (na fotce už není vidět) růžové Cabernet rosé a ledový salát se zakysanou smetanou :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh filet s pohankovým salátem a brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WrMv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh filet s pohankovým salátem a brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WrMv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recept na pstruh duhový filety, pstruh duhový filet recept, duhovy pstruh s dipem recept, filet ze pstruha, recepty filety z pstruha duhového s anglickou slaninou

Suroviny:
pstruh, koření na ryby, sůl, kmín drcený, olej, máslo, pohanka, bujón zeleninový, kukuřice, hořčice

Přidat fotografie receptu