Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žamberečtí ježci

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Mazurka

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 036 kJ /
4 311 kcal
Bílkoviny100,24 g
Tuky229,28 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 2,07 g
Sodík 1,12 g
Sůl2,46 g
Sacharidy452,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z bílků uděláme sníh, žloutky smícháme s cukrem, Herou, kakaem, moukou a vanilkovým cukrem. Nakonec vmícháme sníh. Krok 2: Pečeme ve vymazané a vysypané formě na mufiny, lepší je ale použít papírové košíčky. Na 180 stupňů, spodní horní ohřev, 13-15 minut. Krok 3: Po vychladnutí potřeme čokoládou a obalíme v kokosu.

Zveřejněno 27. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žamberečtí ježci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NgM6

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žamberečtí ježci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NgM6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jezci recept, pečeme s herou recepty, ježek z bílků recepty, vánoční cukroví z bílků a briošky, recept jezky, recepty- pečení z bílků, recept na ježky, ježek z bílků

Suroviny:
vejce, cukr, tuk hera, kakao, mouka hrubá, cukr vanilkový, čokoláda na vaření, kokos

Přidat fotografie receptu