Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso čtyř barev v přírodní šťávě

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Středně náročný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min doba tepelné přípravy v tlakovém hrnci

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava, doba tepelné přípravy v tlakovém hrnci)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 824 kJ /
914 kcal
Bílkoviny178,18 g
Tuky19,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 334 mg
Sodík 474 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Orestujeme na oleji nakrájenou cibuli do světle hnědé barvy, přidáme na kostky nakrájené hovězí maso a mírně podlijeme vývarem nebo vodou. Můžeme použít tlakový hrnec, který otevřeme cca po 15-20 minutách. Krok 2: Přidáme na kostky nakrájenou vepřovou plec a restujeme v tlakovém hrnci cca 10 minut. Krok 3: Pak přidáme maso krůtí a hrnec již neuzavíráme, dusíme cca 10 minut. Krok 4: Nakonec přidáme kuřecí maso nakrájené na kostky a dodusíme všechno maso doměkka. Krok 5: Vše osolíme, opepříme. Když je maso měkké, vyjmeme je a tyčovým mixérem rozšleháme cibuli, kterou už jen krátce podusíme.
Můžeme, ale nemusíme přidat trošku hladké mouky rozmíchané v malém množství vody na zahuštění šťávy. Krok 6: Podáváme s rýží, popřípadě s bramborem nebo bramborovou kaší.

TIP: Jak vařit v tlakovém hrnci

Zveřejněno 2. 3. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso čtyř barev v přírodní šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6q8Q

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso čtyř barev v přírodní šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6q8Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Tématické fráze:
zahusteni sťáva na maso, zahuštění štávy, guláš ve vlastní štávě bez zahuštění, pepř čtyř barev recepty, zahuštění stavy k masu, maso sedmi barev, recept na přírodní masovou šťávu, maso dvou barev na štávě, recept na přirodni maso na štavě, přírodní maso na barevném pepři, maso ctyrech barev, guláš čtyř barev, zahuštění šťávy z masa

Suroviny:
kuřecí stehenní řízky, maso krůtí, maso vepřové, hovězí zadní, cibule, olej, sůl, pepř mletý, olej, mouka hladká

Přidat fotografie receptu