Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tresčí noky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 358 kJ /
1 281 kcal
Bílkoviny125,48 g
Tuky36,08 g
Vláknina19,40 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 783 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy106,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout. Tresku povaříme v mléce asi 10 minut. Brambory oloupeme a na jemno nastrouháme, přidáme vidličkou rozmačkanou tresku, sůl, pepř, vejce, petrželku, na jemno nakrájenou cibuli a vše promícháme. Krok 2: Dvěma lžícemi vytvarujeme noky a smažíme na oleji. Necháme je na ubrousku okapat a podáváme s dipem a zeleninovým salátem.

TIP: Jak tvarovat noky pomocí dvou lžic?

Zveřejněno 3. 3. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tresčí noky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/or2N

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tresčí noky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/or2N

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
smažená tresčí játra recept

Suroviny:
brambory, treska, cibule, mléko, vejce, pepř, petrželka, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu