Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dvoubarevná buchta s mandlemi a sušenými švestkami

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 002 kJ /
3 586 kcal
Bílkoviny80,79 g
Tuky154,68 g
Vláknina41,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 473 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy447,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tuk dáme do mísy a šleháme, přidáme cukr, žloutky a šleháme do pěny. Střídavě po lžicích přidáváme mouku promíchanou s práškem a mléko. Přidáme citronovou kůru, nasekané mandle a na drobné kousky nakrájené sušené švestky. Vše promícháme a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků Těsto rozdělíme na dva díly a do jednoho vmícháme kakao. Krok 2: Těsta nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy. Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 180 st. asi 40 minut.

Zveřejněno 3. 3. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dvoubarevná buchta s mandlemi a sušenými švestkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wDjm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dvoubarevná buchta s mandlemi a sušenými švestkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wDjm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
dvoubarevná buchta, koláč se sušenými švestkami a mandle, buchta ze sušených švestek videorecept, buchta se sušeným mlékem, buchta se sušenými s jablky, švestkový koláč s ricottou a mletymi mandlemi, koláč se sušenými švestkami, makový koláč se sušenými švestkami

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr, tuk hera, vejce, mléko, kůra citronová, vanilka, kypřící prášek, švestky sušené, mandle sekané, kakao

Přidat fotografie receptu