Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z rybích odřezků

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie545 kJ /
130 kcal
Bílkoviny3,48 g
Tuky0,37 g
Vláknina7,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy25,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Odřezky z ryb uvaříme v osolené vodě. Přecedíme. Krok 2: Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, zeleninu, brambory, zalijeme vývarem, nasekanou petrželku. Povaříme, rozmixujeme. Podle potřeby dochutíme polévkovým kořením. Krok 3: Podáváme s opečenými krutonky.

Zveřejněno 6. 3. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z rybích odřezků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7rL8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z rybích odřezků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7rL8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Toto je přece skoro regulérní rybí polévka :yes:
Vařívám obvykle z kapra a "polévkové koření" bych nepoužil 8-( ...ale možná to pramení i z toho, že pokud kapra zbavím "kožucha" (kvůli některým stolovníkům) tak kůži použiji na vývar :-8
No, ale moc o tom nemluvím, že :-8

casino: Já jsem dělala filátka z čerstvých pstruhů a odřezky jsem použila na vývar, ale kůži máme rádi na filátkách , takže na vývar kůže nebyla. No a to polévkové koření holt někdy používám, jsem občas takový barbar :-D:-D

Tématické fráze:
rybí polévka recept, co s odrezky ryb, odrezky ze pstruha, recepty rybí polévka, recept na rybí polévku, rybi polévka recept

Suroviny:
pepř, voda, mrkev, celer řapíkatý, cibule, petrželka, brambory, máslo

Přidat fotografie receptu