Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 414 kJ / 99 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,40 g |
Tuky | 0,60 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme na kolieska nakrájaný pór.
Krok 2: Pridáme tymián, na plátky narezané šampiňóny, lyžičku citrónovej šťavy, papriku nakrájanú na rezance a chilli papričku. Osolíme, ochutíme korením a restujeme 2 minúty.
Krok 3: Vložíme na kocky nakrájanú tekvicu, podlejeme cca 3 lyžicami vody a dusíme asi 10 minút. Vetvičky tymiánu vyberieme a podávame ako prílohu k mäsu alebo ako samostatné jedlo s chlebom.
Zveřejněno 26. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená tykev se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XzMV
Moje poznámka
Dušená tykev se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XzMV
Nejnovější recepty
Roláda s kopřivami
Přidáno před 1 hodinou
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 5 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 16 hodinami
Jidášky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 27 minutami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 34 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 1 hodinou
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 1 hodinou
Pečené medvědí brambory
trdlo před 4 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
GabKe před 4 hodinami
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
mafinka888 před 4 hodinami
Biskupský beránek - opravdový biskupák
Misa_opo před 4 hodinami
Tématické fráze:
žampiony recepty,
chřestová tykev recepty
Suroviny:
tykev,
pórek,
žampióny,
tymián,
paprika čerstvá zelená,
chilli paprika sušená,
olej,
koření čtyři pepře,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře