Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plzeňský nakládaný hermelín

Pokud máte rádi pivo, určitě vyzkoušejte recept na pikantní hermelín v něm naložený. Dochutit se dá různými druhy koření, čerstvými bylinkami, hořčicí, chilli pastou nebo třeba olivami či sušenými rajčátky. Fantazii se skutečně meze nekladou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

adela.postranecka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 659 kJ /
2 548 kcal
Bílkoviny75,23 g
Tuky228,41 g
Vláknina10,98 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 3,78 g
Sůl9,90 g
Sacharidy35,01 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hermelíny rozkrojte, posypte z obou stran červenou paprikou a zlehka potřete hrubozrnnou hořčicí, nechte je chvíli odležet. Krok 2: Česnek a obě dvě oloupané cibule nakrájejte na kolečka. Kolečkem červené cibule proložte sýr a přiklopte. Krok 3: Hermelíny začněte vrstvit do sklenice, spolu s červenou a bílou cibulí. Zasypávejte slunečnicovým semínkem a černým pepřem. Krok 4: Nakonec rozmíchejte v nádobce, ze které se vám bude dobře nalévat, olej, hořčici a plzeňské pivo, červenou papriku a sůl. Zalijte jimi sýr tak, aby nebyla sklenice úplně vrchovatá. Zavřete a nechejte uležet 2 dny při pokojové teplotě. Poté skladujte v lednici.

TIP: Nejlepší recepty s hermelínemni. Tyto speciality můžete snadno připravit

Zveřejněno 4. 4. 2018

Poznámka autorky adela…

Další originální krajské recepty na nakládání najdete na http://www.skvelenalozenecesko.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plzeňský nakládaný hermelín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VxJz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plzeňský nakládaný hermelín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VxJz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

mika59: :omg: no...opravuji v postupu... I v sklenici mi to přijde jako hermelin. I když romadur by šel taky použít. Ale název by měl souhlasit se surovinami.

Sloupec surovin je delší než cesta napříč Plzní. Nic pro mne.

hosta: Jo a vo tom je nečtu recept jen to tady vkládám podle toho co se hodí....:-O

mika59: právě proto - bylo to již konstatováno kdysi. Pokud bych takový recept vařila - či chtěla vložit fotku - tak k tomu asi něco napíši:-8

hosta: :-D:-D:-D No ono je v názvu Hermelín a v postupu romadur....:-O

Asi i Colombovi vznikl z Romadůrů nakládaný Hermelín:-) - sice bez komentáře, bez hořčice, slunečnicových semínek, bez červené cibule... třeba je to na druhé straně;-)

Co se mi hlavně líbí je, že když naložím Romadůry je z nich Hermelín. Zázrak!:-p:-p

Drobek: hosta: jo, tomu říkám skutečná alchymie:-D

Zobrazit starší odpověď

http://www.womanandstyle.cz/skvele-nalozene-cesko/
fotky se přidávají pouze vlastní

Lenunka: díky;-) - mažu fotku:no:

Tématické fráze:
nakládané perličkové cibulky, recept na nakládaný hermelín, nakládaný hermelín recept, nakládaný hermelín, nakládání romaduru, nakládané romadůry, nakladany hermelin variace, plzeńský nakládaný hermelín, nakládaný hermelín podle krajů, nakládaný hermelín se špekáčkama, plněný nakládaný hermelín

Suroviny:
sýr hermelín, cibule bílá, cibule červená, česnek, cibulka, pepř černý, paprika čerstvá červená, sůl, bobkový list, semínka slunečnicová, pivo světlé, hořčice hrubozrnná, olej slunečnicový

Přidat fotografie receptu