Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka Gumbo z tresky

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 310 kJ /
791 kcal
Bílkoviny105,55 g
Tuky14,66 g
Vláknina11,93 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 422 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy39,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata, papriky, klobásu, nasekaný česnek, mrkev, oregano, libeček a mletou papriku. Osmažíme, podlijeme vínem a vývarem. Povaříme. Přidáme nakrájenou tresku. Krok 2: Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, přidáme do polévky a přilijeme smetanu. Provaříme.

Zveřejněno 7. 4. 2018

Poznámka autorky RubyRom

Tato polévka se vaří v mnoha podobách, já jsem tento recept viděla na TV Paprika a chutná skvěle.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka Gumbo z tresky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AGoO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka Gumbo z tresky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AGoO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Rika se tomu "svata trojice" cajun ci kreolske kuchyne, tj. cibule, kapie (zelena) a rapikaty celer.

Trošku mi tu chybí řapíkatý celer ;-)

Tématické fráze:
treska polévka recept, gambo polévka, gumbo file

Suroviny:
treska, klobása pikantní, cibule, mrkev, rajče, paprika čerstvá bílá, paprika čerstvá červená, víno bílé, paprika sušená sladká, česnek, libeček, koření oregáno, smetana, mouka hladká, máslo, sůl, pepř, vývar masový

Přidat fotografie receptu