Pomazánka z restované zeleniny s medvědím česnekem
Kombinace jemné zeleniny a výrazné chuti medvědího česneku, vytváří dokonalý kontrast, který je ideální na čerstvém chlebu. Pomazánka je vhodná na svačiny, večeře nebo různé oslavy. Rychlá a snadná na přípravu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 610 kJ / 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,49 g |
Tuky | 51,79 g |
Vláknina | 17,42 g |
Cholesterol | 116 mg |
Sodík | 525 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 22,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z restované zeleniny s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0kpv
Moje poznámka
Pomazánka z restované zeleniny s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0kpv
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 25 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 2 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 26 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 51 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 4 hodinami
Tématické fráze:
restovaná mrkev pomazanka,
restovaná pomazanla z celeru a mrkve,
celer petrzel pomazánka,
medvědí česnek pomazánka,
pomazánka z medvědího česneku,
pomazánka z restované kořenové zeleniny,
zeleninová pomazánka recept
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
máslo,
česnek mědvědí,
sůl,
pepř mletý,
hořčice dijonská,
majonéza
Komentáře (2)