Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hejk s bylinkami a citronovou šťávou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 064 kJ /
254 kcal
Bílkoviny60,00 g
Tuky1,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 340 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sůl, pepř a bylinky smícháme. Rybu omyjeme a z jedné strany posypeme smíchanými bylinkami. Krok 2: V pánvičce rozehřejeme olivový olej a na mírném plameni na něm hejka opečeme z obou stran. Trvá to pár minut, je rychle hotový. Krok 3: Na talíři přelijeme šťávou z čerstvého citronu a podáváme s bramborovou kaší nebo s mačkanými bramborami.

Zveřejněno 14. 4. 2018

Poznámka autorky Johanka128

Množství bylinek si každý dá sám, zároveň se i dají obměnit.

Citronová šťáva dodá hejku vynikající svěží chuť, ani jsem nečekala, že to bude tak chutné :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hejk s bylinkami a citronovou šťávou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/or0K

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hejk s bylinkami a citronovou šťávou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/or0K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hejku, peceny hejk na sušených rajčat, hejk citrónová omáčka recept, příprava hejku

Suroviny:
hejk, sůl, pepř, pepř, rozmarýn, petrželka sušená, saturejka, olej olivový, šťáva citronová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu