Polévka (nejen) z medvědího česneku
Tato krémová polévka má příjemnou chuť medvědího česneku a díky smetaně je opravdu jemná. Na přípravě není nic těžkého a během chvilky máme na stole dobrou polévku, která zahřeje i zasytí.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 227 kJ / 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,92 g |
Tuky | 38,62 g |
Vláknina | 9,22 g |
Cholesterol | 505 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 25,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka (nejen) z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvl6
Moje poznámka
Polévka (nejen) z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvl6
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 17 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 21 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 23 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
gabikka před 1 hodinou
Jablečná bábovka
Dagemar před 2 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 12 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 12 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 13 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 13 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 15 hodinami
Tématické fráze:
recept na polévku z medvědího česneku,
recepty z medvědího česneku,
polévka z medvědího česneku recepty,
polévka z medvědího česneku recept,
medvědí česnek recepty,
nejen polévky,
medvedi cesnek do vyvaru
Suroviny:
česnek mědvědí,
vývar zeleninový,
máslo,
cibule,
mouka hladká,
smetana na vaření,
žloutek,
květ muškátový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře