Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 265 kJ / 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,38 g |
Tuky | 34,77 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 676 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 28,34 g |
Postup přípravy
cibuli.Přidáme hlívu, sterilovanou zeleninu i s nálevem, koření (dáme do kulatého sítka), sůl a podlijeme vodou
dle potřeby. Krok 2: Dusíme do změknutí hlívy. Vyndáme koření a pak zahustíme moukou rozmíchanou ve šlehačce.
Provaříme. Dochutíme octem a cukrem. Krok 3: Servírujeme s houskovým knedlíkem.
Zveřejněno 29. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlíva na způsob svíčkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjWl
Moje poznámka
Hlíva na způsob svíčkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjWl
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 3 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 7 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 20 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 28 minutami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 31 minutami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 3 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 4 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 4 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 4 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 15 hodinami
Tématické fráze:
svíčková z hlívy ústřičné,
hlíva ústřičná svíčková,
svickova zhlivy ustricne,
hlíva recepty,
hlíva se svíčkocou,
recept hliva na svíčkovou,
hlíva-recepty
Suroviny:
hlíva ústřičná,
špek,
cibule,
máslo,
tymián,
sůl,
šlehačka,
směs zeleninová pod svíčkovou,
mouka,
cukr
Komentáře (4)