Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohankové lečo

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 757 kJ /
1 615 kcal
Bílkoviny56,37 g
Tuky69,58 g
Vláknina35,28 g
Cholesterol 812 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,63 g
Sacharidy175,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pohánku zalejeme vriacou vodou, zakryjeme, zabalíme do perín a necháme 30 min bobtnať. Krok 2: Slaninu nakrájame na kocky, necháme vyškvariť a orestujeme na nej nakrájanú cibuľu. Krok 3: Pridáme na rezance narezané papriky, na kocky nakrájané paradajky, osolíme, okoreníme a dusíme 10 minút. Krok 4: Pridáme pohánku, zalejeme vajciami a za stáleho miešania necháme vajíčka zraziť. Krok 5: Podávame s chlebom.

Zveřejněno 7. 5. 2018

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Česká pohanková kuchařka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohankové lečo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KjNl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohankové lečo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KjNl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pohankové lečo, slepice.na.lecu, pohanka recepty, pohanjové lečo, lečo z pohanky

Suroviny:
pohanka, slanina uzená, cibule, paprika, rajče, vejce, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu