Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 33 727 kJ / 8 061 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 392,36 g |
Tuky | 541,80 g |
Vláknina | 92,55 g |
Cholesterol | 982 mg |
Sodík | 4,90 g |
Sůl | 11,50 g |
Sacharidy | 263,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na burgundský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48XV
Moje poznámka
Hovězí na burgundský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48XV
Nejnovější recepty
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 3 hodinami
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Přidáno před 7 hodinami
Mini tiramisu
Přidáno před 11 hodinami
Brynzové halušky III
Přidáno 8. 4. 2025 15:50
Roláda z mladého špenátu
Přidáno 8. 4. 2025 15:00
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno 8. 4. 2025 10:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 1 hodinou
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 1 hodinou
Americké čokoládové cookies
SofieA před 1 hodinou
Barevné makronky
_Daniela_ před 3 hodinami
Jahodová zmrzlina
Ennia před 4 hodinami
Vepřové na houbách a zeleném kari
trdlo před 4 hodinami
Kuřecí rarášci z trouby
veronika_straka před 5 hodinami
Bramboračka
david.k před 5 hodinami
Holandský mletý řízek se sýrem
Vokro před 6 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
Janet.P před 7 hodinami
Tématické fráze:
burgundský guláš podle dity,
jak krájet hovězí maso,
burgundský hrnec,
hovězí po burgundsku podle pohlreicha,
krajeni hoveziho masa,
hovězí na burgunsky způsob,
hovezi burgund,
burgundský guláš,
jehněčí po burgundsku,
zvěřina po burgundsku,
maso na burgundsky zpusob,
burgundský,
hovězí guláš z kližky podle polreicha,
burbunske hovězi,
hovězi po burgunský,
priprava hoveziho masa,
burgunský hrnec,
maso po burgundsku,
maso na burgunsky zpusob,
dita p.hovezi po burgundsku
Suroviny:
víno,
olej olivový,
šťáva citronová,
česnek,
tymián,
majoránka čerstvá,
maso hovězí,
olej olivový,
slanina,
pórek,
karotka,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka,
bujón hovězí,
rajče,
pórek,
tymián,
cibule šalotka,
houby,
máslo,
nudle vaječné,
víno červené
Komentáře (8)