Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ricottové halušky

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 041 kJ /
966 kcal
Bílkoviny51,43 g
Tuky46,99 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 669 mg
Sodík 367 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy82,81 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všetky suroviny dobre premiešame na cesto. Dáme ho v tenšej vrstve na vodou opláchnutý lopár alebo doštičku a lyžicou sádžeme do vriacej osolenej vody halušky. Pracujeme rýchlo. Halušky vyplávu na povrch a podľa veľkosti ich ešte cca 2-3 min povaríme na slabom plameni. Krok 2: Na masle opražíme strúhanku a osladíme podľa chuti. Krok 3: Halušky vyberáme dierovanou naberačkou na taniere a posypeme opraženou strúhankou.

Zveřejněno 4. 6. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ricottové halušky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mpo3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ricottové halušky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mpo3

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Tak toto určitě vyzkouším, docela jsi se mi trefila do chuti. Hned bych šla na to, ale nemám suroviny, tak nakoupím.

Tématické fráze:
halušky recept, ricotove halušky, recept na halušky, riccotove halusky, dáme na lopár, lopar na halušky

Suroviny:
sýr ricotta, mouka hladká, máslo, vejce, sůl, máslo, strouhanka, cukr moučkový

Přidat fotografie receptu