Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborovo-chřestová polévka

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 312 kJ /
1 031 kcal
Bílkoviny15,63 g
Tuky85,05 g
Vláknina25,55 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,66 g
Sůl4,20 g
Sacharidy42,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Odrežeme hlavičky špargle a dáme ich nabok.
Špargľu ošúpeme, nakrájame na kúsky, zemiaky narežeme na kocky a spolu v osolenej vode s kurkumou varíme asi 15 min. Potom zeleninu rozmixujeme. Krok 2: Slaninu nakrájame na malé kocky a dáme vyškvariť. Akonáhle začne púšťať tuk, pridáme hlavičky špargle a na slabom plameni restujeme, kým sa slanina nevyškvarí úplne. Krok 3: Do tanierov dáme polievku a vložíme hlavičky špargle so slaninou a tukom.

Zveřejněno 8. 6. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborovo-chřestová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EM4W

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborovo-chřestová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EM4W

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
chřestova polévka s bramborem, chřestová polévka, polévka s chřestem a bramborem, nejlepsi chrestova polevka dle kucharu, chřestvova polevka s bramborem, špargle polevka, bílý chřest recepty, chřestová polévka z bramborem recept

Suroviny:
chřest bíly, brambory, slanina uzená, olej, kurkuma, sůl

Přidat fotografie receptu