Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 077 kJ / 1 452 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,64 g |
Tuky | 24,97 g |
Vláknina | 152,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 148,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme na kolieska nakrájanú cibuľu, pridáme nasekaný cesnak a necháme rozvoňať.
Krok 2: Vložíme na kocky nakrájané paradajky, pridáme čierne korenie, garam masala, kurkumu a soľ a podlejeme trocha vodou. Dusíme 10 minút.
Krok 3: K paradajkám pridáme uvarený cícer a spolu ešte 5 min prehrejeme.
Krok 4: Podávame posypané sekaným koriandrom (alebo fenyklom).
Zveřejněno 17. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatovo-cizrnové kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2mKM
Moje poznámka
Rajčatovo-cizrnové kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2mKM
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 9 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 18 hodinami
Tématické fráze:
cizrna na kari,
cizrnové kari,
rajcatovocizrnove kari
Suroviny:
rajče,
cibule,
česnek,
cizrna,
olej,
pepř,
kurkuma,
koření garam masala,
sůl,
koriandr
Komentáře