Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Batátová polévka s cizrnou a burákovým máslem

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Oskeruska

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 171 kJ /
1 475 kcal
Bílkoviny55,33 g
Tuky52,75 g
Vláknina85,30 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 206 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy154,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na 1 lžíci másla orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájený zázvor, na kostičky nakrájené batáty a brambor. Krok 2: Zalijeme vývarem, osolíme a přidáme burákové máslo a chilli - dle chutě. Promícháme a vaříme do změknutí brambor a batátů. Pak rozmixujeme ponorným mixérem. Krok 3: Servírujeme posypané petrželkou a cizrnou, kterou ještě můžeme opražit na panvi na lžíci másla.

Zveřejněno 5. 7. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Batátová polévka s cizrnou a burákovým máslem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/orMB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Batátová polévka s cizrnou a burákovým máslem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/orMB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

tejaja (moderátorka): až teď jsem našla komentář i fotky, moc děkuji a jsem ráda, že také chutnala:-K

Výborná polievka. Arašidové maslo výborne polievku dochutilo. A cícer, ten to podčiarkol. Díky za recept. ;-)Fotku pridávam.

Tématické fráze:
recepty s burakovym maslem, batátová polévka s cizrnou

Suroviny:
batáty, cibule, zázvor, brambory, máslo, cizrna, vývar, máslo, chilli, sůl, petrželka

Přidat fotografie receptu