Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špaldová kaše

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie535 kJ /
128 kcal
Bílkoviny10,80 g
Tuky6,60 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 153 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mléko dáme do kastrůlku a přidáme vločky. Přivedeme k varu a vaříme 12-14 minut, za občasného míchání. Krok 2: Když kaše zhoustne, osladíme ji podle chuti a přidáme ovoce. Krok 3: Pokud použijeme meruňky, kaši posypeme kokosem, je to výborná kombinace.

Zveřejněno 12. 7. 2018

Poznámka autorky Johanka128

Doba varu je variabilní, záleží na tom, jestli lžíce vloček budou zarovnané nebo vrchovaté, jaké se použije mléko...jde o to, aby kaše zhoustla, ale aby to nebyla tuhá hmota, která se dá krájet - prostě kašovitá konzistence.

Minimálně by kaše měla vřít 10 minut, pokud je tam stále moc tekutiny, vaříme o chvilku déle - proto je v popisu uvedených 12-14 minut, tak mi to vycházelo, ale někdo může chtít kaši řidší, proto si může čas upravit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špaldová kaše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vBNX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špaldová kaše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vBNX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
recept na spaldovou kasi, kase ze spaldovych vloček, kaše z spáldových vlocek, špalková kaše recept, špalková kaše, špaldová kaše z vloček, špaldové vločky jak upravit, špaldová rýže recept, špaldvá kaše

Suroviny:
mléko rostlinné, vločky špaldové, agáve, ovoce

Přidat fotografie receptu