Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lečo z Bezděkova

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivana41

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 240 kJ /
1 491 kcal
Bílkoviny90,08 g
Tuky93,36 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 1,76 g
Sodík 3,21 g
Sůl7,26 g
Sacharidy64,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájíme salám na kostičky, na špetku oleje necháme chvíli opéct, z paprik vydlabeme vnitřek a nakrájíme také na kostičky. Přidáme k salámu, necháme změknout a nakonec přidáme nakrájíme rajčata. Do hrnce k salámu, paprikám a rajčatům přidáme koření (sůl, pepř a piri-piri). Krok 2: V hrnci dusíme asi 15 minut, až se vyvaří voda ze zeleniny. Rozšleháme v hrnku vejce, přidáme do hrnce se zeleninou a necháme ztuhnout. Krok 3: Podáváme s chlebem.

Zveřejněno 9. 8. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lečo z Bezděkova

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ygPW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lečo z Bezděkova

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ygPW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Posypala jsem lehce sýrem a gothaj vyměnila za klobásu..:-)

A fotečka nebude?????;-):-DOprav si název,vloudila se ti tam chybička.

Tématické fráze:
bezděkov z cukety, vejce bezdekov, domácí lečo s gothaje

Suroviny:
rajče, paprika, salám gothaj, vejce, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu