Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 170 kJ / 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,96 g |
Tuky | 39,21 g |
Vláknina | 17,65 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 62,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupané brambory nakrájíme na centimetrové kostičky, vhodíme do vařící osolené vody a 5 minut necháme vařit. Pak je ihned scedíme a odložíme.
Cibule nakrájíme na tenká kolečka, česnekové stroužky nasekáme nahrubo, papriku nakrájíme na malé kousky, chorizo překrájíme a klobásu nakrájíme na kolečka. Krok 2: Ve velké pánvi rozehřejeme olej, vhodíme povařené brambory a necháme je opékat. Když bramborové kostičky začnou zlátnout, přihodíme kolečka cibule, promícháme a necháme asi 2 minuty spolu smažit.
Pak přidáme do pánve i papriku, česnek, chorizo i klobásu a asi 5 minut vše restujeme, často při tom mícháme. Krok 3: Nakonec do směsi přidáme scezené fazole, osolíme, opepříme a vmícháme i papriku, podle chuti můžeme přidat i špetku pálivé. Už jen prohřejeme a můžeme vypnout. Nakonec jídlo posypeme petrželkou nasekanou na větší kousky.
Podáváme s kyselou okurkou.
Cibule nakrájíme na tenká kolečka, česnekové stroužky nasekáme nahrubo, papriku nakrájíme na malé kousky, chorizo překrájíme a klobásu nakrájíme na kolečka. Krok 2: Ve velké pánvi rozehřejeme olej, vhodíme povařené brambory a necháme je opékat. Když bramborové kostičky začnou zlátnout, přihodíme kolečka cibule, promícháme a necháme asi 2 minuty spolu smažit.
Pak přidáme do pánve i papriku, česnek, chorizo i klobásu a asi 5 minut vše restujeme, často při tom mícháme. Krok 3: Nakonec do směsi přidáme scezené fazole, osolíme, opepříme a vmícháme i papriku, podle chuti můžeme přidat i špetku pálivé. Už jen prohřejeme a můžeme vypnout. Nakonec jídlo posypeme petrželkou nasekanou na větší kousky.
Podáváme s kyselou okurkou.
Zveřejněno 11. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kovbojské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XODm
Moje poznámka
Kovbojské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XODm
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 11 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 15 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 17 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 23 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 6 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 6 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 7 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 7 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 9 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 9 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 9 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 10 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 10 hodinami
Tématické fráze:
kovbojské fazole s brambory,
kovbojské jídlo,
jídlo brambory a fazole,
top recepty z brambor,
recepty z cervenych brambor,
brambory recepty,
jídla z červených brambor,
fazole s brambory,
recept červených brambor,
brambory smažené s cibulí klobasou,
kovbojské brmbory,
co vařit,
fazole klobása brambory,
brambor klobása fazole,
recepty z brambor,
klobasa brambor fazole,
brambory, klobása a červená paprika,
chorizo s bramborami a falemi,
fazole s chorizem a bramborami,
kovbojské pečené brambory
Suroviny:
brambory,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
fazole červené ve slaném nálevu,
chorizo,
klobása,
sůl,
pepř,
paprika,
petrželka hladkolistá,
olej
Komentáře