Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hodolanská omáčka od Jarouška

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

jarek62

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 511 kJ /
839 kcal
Bílkoviny52,56 g
Tuky45,02 g
Vláknina9,35 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 3,87 g
Sůl9,20 g
Sacharidy52,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mrkev a petržel nakrájíme nadrobno, okurky a klobásku na kostičky, cibuli nahrubo. Vše dáme do hrnce spolu s kořením, podlijeme vodou a vaříme cca 20 minut. Krok 2: Přidáme nakrájené brambory a po změknutí zahustíme moukou nebo škrobovou moučkou rozkvedlanou ve vodě a provaříme cca 5 minut. Krok 3: Nakonec přidáme smetanu a prohřejeme.
Můžeme přidat i vajíčko natvrdo nakrájené na kostičky.

Zveřejněno 13. 8. 2018

Poznámka autora jarek62

Podáváme samostatně nebo s pečivem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hodolanská omáčka od Jarouška

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Lqo

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hodolanská omáčka od Jarouška

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Lqo

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hodolanská omáčka, hodolanská omáčka recept, hodolánská rajská omáčka, vareni hodolanska omáčka recept, recepty hodolanská omáčka, vaření hodolanská omáčka, hodolanská omáčka a vajíčko, top recepty horcicna omacka, omáčky recepty, hodolanská omáčka od babičky, hodolanska omacka postup, recepty hodolanská omáčka s žampiony, hodolanská omáčka s houbami, hodolansla omačka s houbami, hodolanská klobásová omáčka, top recepty hodolanská omáčka

Suroviny:
cibule, klobása, okurky sterilované, brambory, mrkev, petržel, masox hovězí, vegeta, hořčice plnotučná, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, sůl, mouka hladká, smetana na vaření, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu