Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

EvaHora

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 375 kJ /
2 480 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 36,04 g
Sůl90,00 g
Sacharidy620,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vodu, ocet, cukr a sůl povařit asi 5 minut. Krok 2: Nechat vychladnout. Krok 3: Do každé zavařovací sklenice dát 5 kuliček pepře, 5 kuliček nového koření a 2-3 kolečka cibule.

Zveřejněno 17. 8. 2018

Poznámka autora EvaHora

Nálev používám na zavařování okurek a čalamád, s úspěchem jsem ho ale vyzkoušela i na přípravu pečenáčů z kapra a pod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RGgR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RGgR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
nálev na houby bez konzervantů, čalamáda ze zelí bez konzervantu, jednoduchy nalev na houby, zavarovaci nalev, zavarovací lák, zavařování pecenacu, nálev na houby bez vážení, jednoduchý nálev na okurky, zavařování zelí bez konzervantu, okurky jednoduchý nálev, nálev na okurky bez konzervantů, čalamada bez zavařování

Suroviny:
voda, ocet, cukr, sůl, pepř celý, koření nové koření, cibule

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu