Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená tilápie s bylinkami a limetkovou šťávou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

bberi bberi

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Filety osolíme, opepříme, posypeme bylinkami a pokapeme limetkovou šťávou. Krok 2: Pak vložíme do pekáčku, kam jsme na dno nalili trochu oleje, přikryjeme alobalem a pečeme na 200 °C horkovzduch 15 minut. Pak alobal odstraníme a pečeme ještě 5 minut.
Podáváme s vařeným bramborem.

Zveřejněno 25. 8. 2018

Poznámka autorky bberi

Tuto úpravu ryby jsem nikde nenašla, většinou ji každý opéká na pánvi, toto je téměř bez práce a hned hotové dietní jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená tilápie s bylinkami a limetkovou šťávou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2BxJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená tilápie s bylinkami a limetkovou šťávou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2BxJ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pečená tilápie, tilapie na bylinkách, tilápie pečená v alobalu, pečená tylápyje, tiaplie na bylinkách, pečená tilápie-italské na jídlo, pečená tilápie s česnekem, tylapie na bylinkach

Suroviny:
tilapie, koření italské bylinky, olej, sůl, pepř, limetka

Přidat fotografie receptu