Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné papriky ve smetanové omáčce s křenem

Hodnocení receptu je 4,1 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 058 kJ /
1 687 kcal
Bílkoviny89,93 g
Tuky87,29 g
Vláknina22,78 g
Cholesterol 264 mg
Sodík 468 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy125,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kapie očistíme a odstraníme vnitřek. Mleté maso ochutíme solí, pepřem a připravené papriky naplníme. Krok 2: V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje, zpěníme na něm jemně pokrájenou cibuli, vložíme papriky a podlijeme vývarem. Dusíme cca 35 minut. Papriky vyndáme, mouku rozmícháme v trošce vody a nalijeme do pánve. Necháme provařit 20 minut, přidáme smetanu, křen a necháme přejit varem. Papriky vrátíme do omáčky. Krok 3: Podáváme s rýži a na talířích posypeme pažitkou.

Zveřejněno 31. 8. 2018

Poznámka autorky maris

Může se použít čerstvý křen, ale mně přijde omáčka s křenem “ ze skleničky” jemnější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné papriky ve smetanové omáčce s křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4062

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné papriky ve smetanové omáčce s křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4062

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
plněné papriky se smetanou, plnene papriky ve smetanove omacce, plněné papriky recept, zamražení křenu, smetana s krenem, plněné papriky ve smotanové omáčce

Suroviny:
kapie, maso mleté, cibule, smetana, křen, mouka, vývar, sůl, pepř, olej, pažitka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu