Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový salát s klobásou

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 539 kJ /
2 041 kcal
Bílkoviny81,79 g
Tuky76,71 g
Vláknina31,60 g
Cholesterol 315 mg
Sodík 5,54 g
Sůl12,90 g
Sacharidy243,61 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemiaky uvaríme v šupke a olúpeme, narežeme ich na plátky. Krok 2: Na panvici opražíme na kocky narezanú slaninu a pridáme ju k zemiakom. Krok 3: Do výpeku dáme ocot,vývar a nasekanú cibuľu a dusíme, kým cibuľa nebude sklovitá. Krok 4: Osolíme, okoreníme a horúcou zálievkou prelejeme zemiaky. Krok 5: Potom primiešame na plátky narezanú klobásu a na kocky narezané uhorky a zakrytý šalát necháme aspoň 30 min rozležať. Krok 6: Kôpor nasekáme a zmiešame s horčicou a medom. Nalejeme na šalát a v prípade potreby ešte dochutíme.

Zveřejněno 7. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový salát s klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/66Ol

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový salát s klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/66Ol

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
bramborový salát, salát s klobásou, bramborovi salat s klobaskou, bramborový salát sklobásou, salát z klobásou, bramborový salát on line kuchařka, recept baramborovy salat s klobasou, bramborovy salat, saláty s klobásou, kuchařka on line- saláty

Suroviny:
brambory, klobása, cibule, slanina anglická, okurky sterilované, ocet vinný bílý, vývar, sůl, hořčice pikantní, pepř, kopr, med tekutý

Přidat fotografie receptu