Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí polévka - pro nejmenší

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie74 kJ /
18 kcal
Bílkoviny0,50 g
Tuky0,10 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy3,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Králičí hřbet dáme do kastrůlku a zalijeme vodou. Přivedeme k varu a vaříme, než je maso měkké. Mrkev, celer a petržel nakrájíme na malé kousky. Krok 2: Maso obereme z kostí a pokrájíme na malé kousky. Vodu scedíme, aby zůstal čirý vývar (bez případné pěny či sedlého tuku). Krok 3: Do vývaru dáme zeleninu a vaříme, než je měkká. Přidáme maso a těstoviny a povaříme, než jsou měkké i těstoviny. Krok 4: Přidáme petržel nať, osolíme a necháme ještě pár minut probublat.

Zveřejněno 8. 9. 2018

Poznámka autorky Johanka128

Vhodnost dle zavedených surovin.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí polévka - pro nejmenší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/40L0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí polévka - pro nejmenší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/40L0

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recept králičí maso pro nejmenší deti, králičí vývar pro kojence, králičí vývar pro pro děti, polevka z kraličiho hřbet, králičí polévka pro děti, kralici vyvar s vločkami, králičí polévka recept videorecept

Suroviny:
hřbet králičí, mrkev, celer, petržel, sůl, petržel, těstoviny

Přidat fotografie receptu