Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řepno-rajčatová polévka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

adela73 adela73

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie918 kJ /
219 kcal
Bílkoviny6,75 g
Tuky2,18 g
Vláknina9,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 282 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy38,36 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Červenou řepu omyjeme a nastrouháme na hrubším struhadle. Krok 2: K řepě přidáme 500 ml vody, bujón a vaříme maximálně 10 minut. Krok 3: Jako poslední krok je, že přidáme rajčata, česnek, smetanu a mírně prohřejeme.

Zveřejněno 20. 9. 2018

Poznámka autorky adela73

Pokud to jde a řepa není moc poškozená, vařte řepu i se slupkou. Slupka obsahuje větší množství vitamínu a prvků, které podporují naše zdraví.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řepno-rajčatová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w4ng

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řepno-rajčatová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w4ng

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rajčatovo řepová polévka, rajčatová polévka, smetanová polévka z červené řepy, červená řepa smetana polévka

Suroviny:
řepa červená, rajče, bujón, česnek, smetana

Přidat fotografie receptu