Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušený patizon

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie180 kJ /
43 kcal
Bílkoviny1,68 g
Tuky0,11 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Patizon okrájíme a nakrájíme na kostky. Česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Krok 2: V kastrolu rozpustíme máslo a lehce na něm orestujeme česnek, jen než začne slabě hnědnout. Přidáme patizon, promícháme a necháme chvilku restovat - stále mícháme. Krok 3: Podlijeme vodou a dusíme doměkka. Na závěr dochutíme solí. Krok 4: Podáváme jako přílohu.

TIP: Jak připravit patizon k jídlu - jednoduchý návod

Zveřejněno 20. 9. 2018

Poznámka autorky Johanka128

Výborná příloha, dali jsme si ji k tresce na másle.

Je třeba opatrně se solí, aby se patizon nepřesolil.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušený patizon

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r4gW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušený patizon

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r4gW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Výborný recept. Jak snadno, zdravě a velmi chutně zužitkovat patizon. Děkuji.

Tématické fráze:
zelí z patizonů, duseny patizon, dušený patizón s rýži, dušený patizón na česneku, patizon recepty, dušený patyzon, patizon s rýži, zelí s z patizonu, patizon top recepty, patyzon na másle, rýže s patizonem, zeli z patyzonu, zelí z patisonu, patizon zelí, patizon na másle, patisony recepty, zeliz patizonu

Suroviny:
patizon, česnek, máslo, sůl

Přidat fotografie receptu