Špenátová polévka veganská
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 031 kJ / 246 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,96 g |
| Tuky | 13,94 g |
| Vláknina | 12,50 g |
| Cholesterol | 7 mg |
| Sodík | 157 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 13,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nadrobno nakrájíme cibuli a orestujeme ji na olivovém oleji.
Krok 2: Poté přidáme špenát a zalijeme 1 litrem vody.
Krok 3: Vaříme maximálně 5 minut.
Krok 4: Přidáme 2 pl smetany, podrcený česnek, osolíme a opepříme.
Krok 5: Nyní můžeme polévku rozmixovat ponorným mixérem a zázrak je hotový.
Zveřejněno 20. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátová polévka veganská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ak8p
Moje poznámka
Špenátová polévka veganská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ak8p
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 5 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 5 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 6 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 6 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 44 minutami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 1 hodinou
Bramboráčky
Anickamanicka před 2 hodinami
Domácí langoše
Jurkano před 2 hodinami
Perníčky
horakova654 před 2 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 3 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 3 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 3 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 3 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 3 hodinami
Tématické fráze:
veganska polevka,
špenatova polévka - top recepty,
špenátová polévka recept,
špenátová polevka bez smetany,
listová špenátpvá polevka,
listová špenátová polévka,
recept na listovou špenátovou polévku
Suroviny:
špenátové listy,
cibule,
česnek,
smetana,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (1)